Músu noliktaváAkcijaIzpārdošana

96296 Pirksta pulsa oximetrs

35.00/ gab.Cena
ieskaitot PVN 21%
ID:1361561
Kods:96296
Grupa:Skaistumam un veselībaiAsinsspiediena mērītāji
Ražotājs:Master
Pieejamība piegādātāja noliktavā:
3
Produkta apraksts
  • Pirksta pulsa oximetrs - paredzēts, lai izmērītu skābekļa saturu asinīs.
  • Kā slimnīcā tā arī mājas apstākļos.

Pirksta pulsa oksimetrs

Lietošanas instrukcija.

(modeļi: AS-301, AS-302, AS-303, AS-304, AS-301-L, AS-302-L, AS-304-L)

Ierīces īpašības

Ierīce ir viegli lietojama. Tā ir kompakta, viegla, ērti pārnēsājama. Mazs enerģijas patēriņš. Apkārtējais apgaismojums netraucē šīs ierīces darbību. Divas AAA baterijas var darboties līdz 12 stundām (nav iekļautas komplektā). Tiek norādīts bateriju uzlādes līmenis. Ierīce ir paredzēta lietošanai šādās iestādēs: mājās, ķirurģijā, intensīvās terapijas nodaļā, medicīnas centrā, sporta veselības iestādēs un tamlīdzīgi.

Paredzētā lietošana

Pirksta pulsa oksimetrs ir pārnēsājama neinvazīva ierīce, kas paredzēta arteriālā hemoglobīna piesātinājuma ar skābekli (SpO2) un pulsa pārbaudei pacientiem slimnīcās, medicīnas iestādes un mājas apstākļos.

Šī ierīce ir piemērota lietošanai pacientiem ar visiem ādas toņiem un nav piemērota lietošanai zīdaiņiem un jaundzimušajiem. Lai izmantotu ierīci, nav nepieciešama īpaša apmācība, bet ir nepieciešams rūpīgi izlasīt lietošanas instrukciju. Pieaugušajiem vajadzētu izlasīt un viegli saprast šo instrukciju, jo tā ir uzrakstīta nespeciālista valodā.

Mērīšanas princips

Skābekļa piesātinājumu asinīs mēra ar metodi, ko sauc par pulsa oksimetriju. Tā ir nepārtraukta, neinvazīva metode, kas balstīta uz oksihemoglobīna dažādu spektru absorbciju (kuras pamatā ir atšķirīgais oksihemoglobīna absorbcijas spektrs). Tā mēra, cik daudz gaismas no gaismas avota, kas atrodas sensora vienā pusē, tiek pārsūtīts caur pacienta audiem (piemēram, pirkstu) uz uztvērēju sensora otrā pusē. Pēc piestiprināšanas pie pirksta sensors caur cilvēka nagu galu pārraida divu dažādu viļņa garumu gaismas starus (660 nm sarkanā un 895 nm pie infrasarkanās gaismas). Izmērītais signāls, kas iegūts ar fotojutīgu elementu, tiek apstrādāts ar ierīces elektronisko shēmu un mikroprocesoru un parādīts oksimetra displejā.

SpO2 funkcionālā skābekļa piesātinājuma mērīšana.

SpO2 un PR vērtības ir iegūtas, aprēķinot vidējo vērtību.

Gaisma (sarkanā gaisma un infrasarkanā gaisma, kas ir neredzama un tiek izstarota no ierīces) ir kaitīga acīm. Lietotājs un tehniskās apkopes darbinieki nedrīkst skatīties uz gaismu. Ierīcei nav tehniskās specifikācijas rokasgrāmatas. Visa būtiskā un svarīgā informācija ir sniegta šajā lietošanas instrukcijā.

Piesātinājums %

100-95 95-90 90-85

Norma Ārpus normas Meklēt medicīnisko palīdzību

Ja oksimetra SPO2 nolasījums ir 94 vai zemāk, sazinieties ar atbilstošu kvalificētu veselības aprūpes speciālistu, lai saņemtu konsultāciju un/vai palīdzību.

Lietošanas pamācība

Pirms ierīces lietošanas, rūpīgi izlasiet šo lietošanas instrukciju.

AS-301-L, AS-302-L, AS-304-L

Oksimetrs ar LED displeju nevar mainīt ekrāna virzienu un viļņu formu.

1. Nospiediet pogu uz priekšējā paneļa, lai ieslēgtu pulsa oksimetru.

2. Ievietojiet vienu pirkstu (rādītājpirkstu vai vidējo pirkstu) pulsa oksimetra dobumā. Ja nepieciešams izmantot citu pirkstu, var izmantot mazo pirkstu vai īkšķi.

3. Pēc 3-4 sekundēm nolasiet datus no ekrāna. Svītru diagrammas augstums norāda impulsa stiprumu.

4. Ierīce automātiski izslēdzas pēc 20 sekundēm, ja netiek veikta nekāda darbība.

Neizmantojiet mērīšanai pirkstu ar kādu nopietnu savainojumu.

Neizmantojiet pirksta pulsa oksimetru situācijās, kad ir nepieciešami brīdinājumi. Ierīcei nav brīdinājuma signālu par SPO2 un pulsu.

Elektroķirurģiskas iekārtas lietošana var ietekmēt pirksta oksimetra darbību.

Tas nav paredzēts nepārtrauktai viena pacienta novērošanai un ilgstošai lietošanai vienā vietā. Nelietojiet ierīci zīdaiņiem un jaundzimušajiem. Pārbaudiet pirkstu uzraudzības (novietojuma) vietu ik pēc 2 lietošanas stundām. Ja ādas krāsa mainās, nedaudz pārvietojiet ierīci. Dažiem pacientiem, piemēram, pacientiem ar perfūzijas traucējumiem vai jutīgu ādu, var būt nepieciešams biežāk mainīt ierīces novietojuma vietu. Nepārtraukta uzraudzība var izraisīt neparedzētas ādas stāvokļa izmaiņas, piemēram, kairinājumu, apsārtumu, pūslīšu veidošanos vai nekrozi saspiešanas dēļ.

Ja pirksts nav pareizi ievietots oksimetrā, mērījumu rezultāti var būt neprecīzi.

Izmantojiet medicīnisko spirtu, lai notīrītu pirkstu uz kura tiks likts pulsa oksimetrs un oksimetra gumiju, kas saskaras ar pirkstu. (Oksimetra gumija ir izgatavota no medicīniskā silikona. Medicīniskais silikons nav toksisks, tam nav kaitīgas ietekmes uz cilvēka ādu, un tas ir izturējis nepieciešamos bioloģiskās saderības testus.)

Nelietojiet pulsa oksimetru MR vai CT iekārtu tuvumā. Mērījumu rezultāti tādēļ var būt neprecīzi.

NELIETOJIET oksimetru viegli uzliesmojošu anestēzijas līdzekļu, kas sajaukti ar gaisu, skābekli vai slāpekļa oksīdu, tuvumā.

Pārnēsājamās un mobilās RF sakaru iekārtas var ietekmēt medicīnisko elektroiekārtu.

Materiāli, kas saskaras ar pacienta ādu, satur medicīnisko silikonu un ABS plastmasu, kas ir izgājusi ISO10993-5 invitro citotoksicitātes pārbaudes un ISO 10993-10 kairinājuma un aizkavēta tipa paaugstinātas jutības testus.

Lietošanas laikā ierīces temperatūra var paaugstināties. Pacientam netiks nodarīts kaitējums, ja ierīces temperatūra nepārsniedz 41 °C.

Ieteicams ierīci lietot telpās un vidē, kur nav putekļu un spēcīgas gaismas.

Uzglabājiet ierīci temperatūrā no -20 ° C līdz + 55 ° C un

Neatveriet, neizjauciet un nepārveidojiet izstrādājumu. Šajā ierīcē nav labojamas detaļas. Ja rodas kādas problēmas, izmantojot šo ierīci, sazinieties ar ražotāju.

Ja rodas aizdomas, ka ierīces rādījumi ir nepareizi, vispirms pārbaudiet pacienta stāvokļa galvenos rādītājus, izmantojot alternatīvu metodi, un pēc tam pārbaudiet oksimetru. Neprecīzus mērījumus var izraisīt kāds no šiem faktoriem:

⦁ Apkārtējais gaismas daudzums.

⦁ Pacienta kustība.

⦁ Diagnostikas testi.

⦁ Zema perfūzija.

⦁ Elektromagnētiskie traucējumi, piemēram, tādi, ko rada tuvumā esošais mobilais tālrunis.

⦁ Elektriskās iekārtas.

⦁ Uzklāta nagu laka

⦁ Mākslīgie nagi

⦁ Pārmērīgi netīrumi/bojājumi uz pirkstiem/nagiem.

⦁ Ādas pigmentācija (piemēram, Henna, jo tumšāka pigmentācija var uzrādīt paaugstinātu SpO2 rādījumu.

⦁ Zems arteriāla asinsspiediena līmenis, ko var izraisīt šoks, anēmija,

zemā temperatūrā vai vazokonstriktoru lietošana.

⦁ Kaislīgiem smēķētājiem var būt augsts CO saturs, kas izraisa augstu CO rādījumu hemoglobīnā.

⦁ Pacientiem ar nopietnu (stipru) dzelti ir augsts bilirubīna daudzums asinīs, kas ietekmē CO, kas savukārt izraisa augstu SpO2.

Ja attēlotā pulsa diagramma nav normāla (AS-301-L, AS-302-L, AS-304-L), parādītais SpO2 vai pulsa rādījums var būt nepareizs.

Sagatavošana.

Ierīce ir gatava lietošanai tad, kad: baterijas ir pareizi ievietotas un ekrāns ir ieslēgts; un ierīces silikons ir noslaucīts ar spirtu; un ierīce ir piestiprināta pie piemērota pirksta;

Brīdinājums: ja ar otro mēģinājumu ierīce nedod vēlamos rezultātus, lai iegūtu pareizu rādījumu, jāizmanto cita ierīce un veselības aprūpes darbiniekam jāinformē par grūtībām, kas radušās ar ierīci.

Produktu piederumi:

⦁ Siksniņa – 1 gab.

⦁ Lietošanas instrukcija

Bateriju ievietošana

1. Noņemiet bateriju nodalījuma vāciņu

2. Ievietojiet 2 x AAA baterijas bateriju nodalījumā, atbilstoši norādītajai pozitīvai un negatīvai polaritātei. Bīdiet bateriju nodalījuma vāciņu horizontāli bultiņu virzienā, kā parādīts attēlā.

Piezīme:

Ja baterijas ir pareizi ievietotas, ierīce automātiski ieslēdzas un iedegas gaismas indikators. Ja pulsa oksimetrs netiks lietots ilgāku laiku, izņemiet baterijas.

UZMANĪBU:

Baterijas uzlādes līmeņa indikators tiek parādīts ekrāna centrā. Nomainiet baterijas, kad tiek uzrādīts tukšas baterijas indikators.

Uzmanību: pareizi ievietojiet baterijas atbilstoši norādītajai polaritātei, pretējā gadījumā ierīci var sabojāt.

Utilizējot šo medicīnisko ierīci vai tās baterijas, ievērojiet vietējās pašvaldības noteikumus un likumus.

Glabājiet oksimetru un tā piederumus bērniem nepieejamā vietā. Mazu priekšmetu, piemēram, bateriju nodalījuma vāciņa, baterijas un siksniņas, nejauša norīšana var izraisīt aizrīšanās risku bērniem.

Siksniņas izmantošana.

Izveriet tievāko siksniņas daļu cauri ierīces cilpai, kura paredzēta siksniņas ievēršanai. Tad izveriet siksniņas platāko daļu cauri tievākai daļai un cieši savelciet. Nekariet siksniņu uz ierīces elektriskā vada.

Apkope

Tīrīšana:

Izmantojiet medicīnisko spirtu, lai notīrītu silikonu, kas saskaras ar pirkstu, oksimetra iekšpusē. Izmantojiet mīkstu drāniņu, kas samitrināta ar 70% izopropilspirtu.

Pirms un pēc mērījuma veikšanas ar to pašu spirtu notīriet arī pirkstu uz kura tiks likts pulsa oksimetrs.

Nelejiet un nesmidziniet nekādus šķidrumus uz oksimetra un nepieļaujiet šķidruma nokļūšanu ierīces atverēs. Pirms atkārtotas lietošanas ļaujiet oksimetram pilnībā izžūt.

Šai ierīcei nav nepieciešama kalibrācija vai tehniskā apkope, izņemot, bateriju nomaiņu.

Dezinficēšana:

Ierīces dezinfekcija var izraisīt bojājumus. Ierīci ieteicams dezinficēt tikai pēc ārsta ieteikuma. Pirms dezinfekcijas ierīce ir jānotīra.

Apkope:

Lai novērstu ūdens tvaiku mitrumu, ierīcei jābūt ieslēgtai vismaz trīs stundas ik pēc trim mēnešiem.

Neuzglabājiet ierīci mitrā vidē, ja tas netiks lietota ilgāku laiku. Ja slimnīcā ir izstrādāts medicīnisko ierīču tehniskās apkopes plāns, šo plānu var ievērot.

Notīriet pirkstu pulsa oksimetra virsmu katru reizi, pirms to izmanto pacienta diagnosticēšanai.

Nelietojiet kodīgus vai abrazīvus mazgāšanas līdzekļus.

Uzglabājiet šo ierīci sausā vietā. Paaugstinātais mitrums var ietekmēt kalpošanas laiku un izraisīt ierīces bojājumus. Paredzētais ierīces kalpošanas laiks ir 5 gadi, ja ar to tiek veikti 15 mērījumi dienā un viens mērījums ilgst 10 minūtes. Pēc produkta kalpošanas laika beigām, utilizējiet ierīci saskaņā ar vietējās pašvaldības pārstrādes un utilizācijas noteikumiem.

Ja rodas kāda no šīm problēmām, lūdzu, sazinieties ar servisa centru vai ražotāju:

⦁ Ierīces ekrāns nav normāls vai ekrāns ir tukšs.

⦁ Ja ir ievietotas jaunas baterijas un ierīce neieslēdzas.

⦁ Oksimetra sensors ir bojāts un tas ietekmē ierīces pareizu darbību.

⦁ Sensors ir bojāts (nav gaismas staru), kas norāda, ka sensors ir bojāts. Pārtrauciet oksimetra lietošanu un sazinieties ar ierīču izplatītāju.

TEHNISKĀ PRECIZITĀTE

Testēto kalibrāciju nevar izmantot, lai novērtētu pulsa oksimetra precizitāti. Lai noteiktu SpO2 precizitāti, tiek veikti klīniskie testi. Noteiktā arteriālā hemoglobīna piesātinājuma vērtību (SpO2) no sensora salīdzina ar arteriālo hemoglobīna skābekļa (SaO2) vērtību, kas noteikta no asins paraugiem ar laboratorijas CO-oksimetru. Sensoru precizitāte salīdzinājumā ar CO-oksimetra paraugiem, ko mēra SpO2 diapazonā no 70% līdz 99%. Precizitātes dati tiek aprēķināti izmantojot vidējo kvadrātisko vērtību (ieroču vērtību) visiem subjektiem saskaņā ar ISO 80601-2-61: 2011, medicīnas elektroiekārtu īpašās prasības attiecībā uz pulsa oksimetra drošību un būtisko veiktspēju.

Funkcionāls testeris tiek izmantots, lai novērtētu, cik precīzi pirksta pulsa oksimetrs parāda noteikto kalibrēšanas līkni un pulsa precizitāti.

Funkcionālā testera modelis ir Index2 FLUKE simulators un versija ir v3.00.

TEHNOLOĢIJA

Displeja tips:

⦁ LED ciparu displejs (AS-301-L, AS-302-L, AS-304-L)

SpO2

⦁ Mērījumu diapazons: 36% - 99%

⦁ Izšķirtspēja: 1%

⦁ Precizitāte: ± 2% (70% - 99%). Mazāk nekā 70% nav noteikts.

Pulss

⦁ Mērījumu diapazons: 30 - 250 sitieni minūtē (sit/min)

⦁ Izšķirtspēja: 1 sitiens

⦁ Precizitāte: 1% vai 1sitiens minutē izvēlieties lielāko starp divām kļūdām.

Zema perfūzijas kļūda

⦁ SpO2 un pulss tiek parādīti pareizi, ja pulsa piepildījuma koeficients ir 0,2%.

⦁ Izturība pret apkārtējās gaismas traucējumiem.

⦁ Novirze starp SpO, vērtību, kas izmērīta telpās ar dienas apgaismojumu vai iekšēju apgaismojumu, un tumšās telpas vērtību ir mazāka par ± 1%.

Barošanas avots

⦁ 3.0 V (2 x AAA sārma baterijas)

Darbības strāva

⦁ 20mA - 130mA

Baterijas kalpošanas laiks

⦁ Ne mazāk kā 12 stundas

Gaismas sensors

⦁ Sarkanā gaisma (viļņa garums 660 nm - 666nm, 7mW)

⦁ Infrasarkanā gaisma (viļņa garums 890 nm - 904 nm, 5,5 mW)

Datuma atjaunināšanas cikls

⦁ Ne vairāk kā 12 sek.

Aizsardzības pakāpes

⦁ IP21

PIEZĪME: Informācija par viļņu garuma diapazonu var būt īpaši noderīga ārstiem.

IZMĒRI:

Modelis Garums Platums Augstums Svars (ieskaitot baterijas)

AS-302

AS-302-L 58mm 35mm 32mm 50g

Apkārtējās vides prasības

Darbības temperatūra: 5°C – 40°C

Glabāšanas temperatūra: -20°C - +55°C

Apkārtējās vides mitrums: ≤ 80% pie atmosfēras spiediena: 86 -106 kPa

Uzglabāšanas un pārvadāšanas nosacījumi

Darbības temperatūra: (-20 – 55) °C

Apkārtējās vides mitrums: ≤93% (bez kondensāta)

Atmosfēras spiediens: (50 -106) kPa

Problēmas Iespējamais iemesls Novēršana

SpO2 vai pulss nav pareizs Pirksts ir ievietots nepareizi Atkārtoti ievietojiet pirkstu un veiciet mērījumu vēlreiz

SpO2 vai pulss nav stabils 1. Iespējams, ka pirksts atrodas nepareizā pozīcijā

2. Pirksts trīc vai pacients kustās 1. Atkārtoti ievietojiet pirkstu.

2. Pacientam jāpaliek mierīgam

Oksimetrs neieslēdzas 1. Baterijas ir izlādējušās vai nav ievietotas.

2. Baterijas ir ievietotas nepareizi.

3. Oksimetrs ir bojāts. 1. Nomainiet baterijas

2. Pārliecinieties, vai baterijas ir ievietotas pareizi

3. Sazinieties ar ražotāju

Ekrāns pēkšņi izslēdzas 1. Oksimetrs automātiski izslēdzas, ja ilgu laiku netiek noteikts pirksta signāls

2. Baterijas ir gandrīz tukšas 1. Normāla darbība

2. Nomainiet baterijas

Oksimetra aptumšošana Oksimetra zondes bojājums Ierīce ir bojāta. Sazinieties ar ražotāju

Ierīce parāda joslu diagrammu bez SpO2 un pulsu (AS-301-L, AS-302L, AS-304-L) SpO2 avota signāls ir aizdomīgs vai nepareizs Izmantojiet citu pirkstu un veiciet mērījumu vēlreiz.

Ierīce ir bojāta. Sazinieties ar ražotāju

Simbolu apraksts

Simbols Apraksts Simbols Apraksts

BF pielietotais tips. Nav SpO2 trauksmes signāla

Uzmanību! Ievērojiet pievienoto dokumentāciju. Izgatavošanas datums

%SpO2 Skābekļa piesātinājums CE marķējums

Pulsa ātrums (BPM) Ražotājs

IPX1

Aizsargāts pret krītošām ūdens pilēm Skatīt lietošanas instrukciju

SN Sērijas Nr. EC REP

Pilnvarotais pārstāvis Eiropas Savienībā

Nolietoto elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu simbols (ievērojiet vietējās pašvaldības noteikumus un norādījumus par bateriju utilizāciju).

Iekārtas reakcijas laiks

Kā parādīts nākamajā attēlā.

Normālais vidējais reakcijas laiks ir 10,4 sek.

Elektromagnētiskā saderība

Piezīme: Pirkstu pulsa oksimetrs AS-302-L atbilst elektromagnētiskās saderības prasībām YY 0505- 2012. Un standarta IEC 60601-1-2: 2007 prasībām.

Lietotājam ir jāinstalē un jālieto atbilstoši elektromagnētiskās saderības pievienotajai informācijai.

Pārnēsājamās un mobilās RF sakaru ierīces var ietekmēt pirkstu pulsa oksimetra darbību.

Tādējādi darbības laikā pulsa oksimetra tuvumā nedrīkst lietot mobilos tālruņus, mikroviļņu krāsni un citas ierīces, kas rada spēcīgus elektromagnētiskus traucējumus. Vadlīnijas un ražotāja deklarācija ir norādīti pielikumā.

Brīdinājums: Kad pulsa oksimetrs tiek izmantots, nekad nelieciet to citas ierīces tuvumā vai nenovietojiet uz citam ierīcēm. Ja Jums jāizmanto tas citu ierīču tuvumā vai jāievieto uz citām

ierīcēm, lūdzu, pārliecinieties vai ierīce darbojas pareizi šajā konfigurācijā.

Pielikums.

Vadlīnijas un ražotāja deklarācija – Elektromagnētiskā emisija

AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304, AS-304-L un AS-303 pulsa oksimetrs ir paredzēts lietošanai elektromagnētiskajā vidē, kas norādīta zemāk.

Emisijas tests Atbilstība Elektromagnētiskās vides vadlīnijas

RF emisijas GB48424 1. grupa AS-302-L pirkstu oksimetrs izmanto RF enerģiju tikai to iekšējām funkcijām. Tāpēc to RF emisijas ir ļoti zemas un, visticamāk, neradīs traucējumus tuvumā esošajām elektroniskajām iekārtām.

RF emisijas GB48424 B klase Pulsa oksimetrs (AS-302-L) ir piemērots lietošanai visās vidēs, izņemot mājsaimniecības vai ēkas, kas tieši pieslēgtas publiskajam zemsprieguma elektrotīklam, kas padod strāvu dzīvojamām ēkām sadzīves vajadzībām.

Harmoniskās emisijas GB17625.1 Nav piemērojams

Sprieguma svārstības / mirgošanas emisijas GB17625.2 Nav piemērojams

Vadlīnijas un ražotāja deklarācija - elektromagnētiskā imunitāte.

Pirkstu pulsa oksimetrs AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 ir paredzēts lietošanai elektromagnētiskajā vidē, kas norādīta zemāk. Oksimetra AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 lietotājam ir jānodrošina, lai tas tiek lietots šādā vidē.

Imunitātes tests IEC 60601

testa līmenis Atbilstības līmenis Elektromagnētiskā vide - Vadlīnijas

Elektrostatiskā izlāde (ESD) GB / T 17626.2 ± 6 kV kontakts

± 8 kV gaiss ± 6 kV kontakts

± 8 kV gaiss Grīdām jābūt no koka, betona vai keramikas flīzēm. Ja grīda ir pārklāta ar sintētisku materiālu, relatīvajam mitrumam jābūt vismaz 30%.

Elektrības Īslaicīgs/pārejas pārspriegums GB/T17626 ± 2 kV barošanas līnijas

± 1 kV ieejas / izejas līnija Nav piemērojams Tīkla jaudas kvalitātei jāatbilst tipiskās komerciālās un slimnīcas vides prasībām

Pārspriegums GB / T 17626.5 ± 1 kV līnijas līdz līnijām

± 2 kV līnijas līdz zemei Nav piemērojams Tīkla jaudas kvalitātei jāatbilst tipiskās komerciālās un slimnīcas vides prasībām

Sprieguma kritumi, īsi pārtraukumi un sprieguma svārstības elektroapgādes pievades līnijās GB/T 17626.11 95% kritums UT)

40% UT, 5 cikliem

(60% kritums UT)

70% UT, 25 cikliem

(30% kritums UT)

95% kritums UT) Nav piemērojams Tīkla jaudas kvalitātei jāatbilst tipiskās komerciālās un slimnīcas vides prasībām. Ja AS-302-L lietotājam nepieciešama nepārtraukta darbība strāvas padeves pārtraukuma laikā ir ieteicams darbināt to no nepārtrauktās barošanas avota vai akumulatora.

Tīkla frekvences (50/60 Hz) magnētiskais lauks GB / T 17626.8 3 A/m 3 A/m/50Hz Tīkla frekvences magnētiskiem laukiem jābūt līmenī, kas ir raksturīgs tipiskai vietai tipiskā komerciālā vai slimnīcas vidē.

PIEZĪME: UT ir maiņstrāvas spriegums pirms testa līmeņa piemērošanas.

Vadlīnijas un ražotāja deklarācija - elektromagnētiskā imunitāte.

Pirkstu pulsa oksimetrs AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 ir paredzēts lietošanai elektromagnētiskajā vidē, kas norādīta zemāk. Oksimetra AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 lietotājam ir jānodrošina, lai tas tiek izmantots šādā vidē.

Imunitātes tests IEC 60601

testa līmenis Atbilstība

Konduktīvā RF GB/T 17626.6

Izstarotā RF GB / T 17626.3 3 Vrms

150 kHz līdz 80 MHz

3 V/m

80 MHz to 2.5GHz Līmenis nav piemērojams

3 V/m

Elektromagnētiskā vide – vadlīnijas

Pārnēsājamas un mobilas RF sakaru iekārtas nedrīkst izmantot tuvāk nevienai šīs ierīces daļai, ieskaitot kabeļus, nekā ieteicamais attālums, kas tiek aprēķināts ar vienādojumu, piemēroto raidītāja frekvencei

Rekomendētais attālums

d = (1,2√F)

d = (1,2√F) no 80 MHz līdz 800 MHz

d = (1,2√F) no 80 MHz līdz 2,5 GHz

P ir raidītāja maksimālā izejas jauda vatos (W) saskaņā ar raidītāja ražotāju.

D ir rekomendētais attālums metros (m).

Lauka stiprumam no fiksētiem RF raidītājiem, kas noteikts elektromagnētiskajā pārbaudē, jābūt mazākam par atbilstības līmeni katra frekvenču diapazonā.

Traucējumi var rasties aprīkojuma tuvumā, kas apzīmētas ar šādu simbolu.

Piezīme 1: No 80 MHz līdz 800 MHz tiek piemērots augstākais frekvenču diapazons.

Piezīme 2: Šīs vadlīnijas nav piemērojamas visās situācijās. Elektromagnētisko viļņu izplatīšanos ietekmē absorbcija un atstarošana no konstrukcijām, priekšmetiem un cilvēka ķermeņa.

Lauka stiprumu no fiksētiem raidītājiem, piemēram, radio (mobilo/ bezvadu) tālruņu bāzes stacijām un virszemes mobilo radio, amatieru radio, AM un FM radio apraides un TV apraides bāzes stacijām, nevar teorētiski precīzi paredzēt. Lai novērtētu elektromagnētisko vidi, ko rada fiksēti RF raidītāji, ir jāveic elektromagnētiskās vietas izpēte. Ja izmērītais lauka stiprums vietā, kur tiek lietots oksimetrs AS-302-L, pārsniedz piemērojamo RF atbilstības līmeni, ir jāveic AS-302-L novērošanu, lai pārbaudītu, vai tas darbojas normāli. Ja tiek novērota nepareiza darbība, var būt nepieciešami papildu pasākumi, piemēram, oksimetra AS-302-L pārvietošana. Frekvenču diapazonā no 150 KHz līdz 80 MHz, lauka stiprumam jābūt mazākam par 3 V / m.

Rekomendētais attālums starp pārnēsājamo un mobilo RF iekārtu un pirkstu pulsa oksimetru AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303.

AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 paredzēts lietošanai elektromagnētiskajā vidē, kurā izstarotie RF traucējumi tiek kontrolēti. Pulsa oksimetra AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303 klients vai lietotājs var palīdzēt novērst elektromagnētiskos traucējumus, ievērojot minimālo attālumu starp pārnēsājamām un mobilām RF sakaru iekārtām (raidītājiem) un AS-301, AS-302, AS-301-L, AS-302-L, AS-304 un AS-303, kā tas ir norādīts zemāk, atbilstoši sakaru iekārtu maksimālajai izejas jaudai.

Raidītāja maksimālā nominālā izejas jauda W Attālums atbilstoši raidītāja frekvencei (m)

150 KHz – 80 MHz

d=(1.2√F) 80 MHz – 800 MHz

d=(1.2√F) 800 MHz – 2.5 GHz

d=(1.2√F)

0.01 Nav piemērojams 0.12 0.23

0.1 Nav piemērojams 0.38 0.73

1 Nav piemērojams 1.2 2.3

10 Nav piemērojams 3.8 7.3

100 Nav piemērojams 12 23

Raidītājiem, kuru maksimālā izejas jauda nav norādīta augstāk, ieteicamo attālumu d metros (m) var noteikt, izmantojot vienādojumu, kas piemērojams raidītāja frekvencei, kur P ir raidītāja maksimālā izejas jauda vatos (W) saskaņā ar raidītāja ražotāja sniegto informāciju.

Piezīme 1: No 80 MHz līdz 800 MHz tiek piemērots augstākais frekvenču diapazons.

Piezīme 2: Šīs vadlīnijas nav piemērojamas visās situācijās. Elektromagnētisko viļņu izplatīšanos ietekmē absorbcija un atstarošana no konstrukcijām, priekšmetiem un cilvēka ķermeņa.



Parametri
Uzdot jautājumu


+371 67543310
P-PK 9-18
KATEGORIJAS